Ejerforeninger Vest for Storebælt

Udgangspunktet for Miniadministration.dk's virke er helt naturligt Sjælland med afsæt i firmaets beliggenhed i Hvidovre.

 

Miniadministration.dk har imidlertid allerede budt velkommen til de første ejerforeninger i Jylland, da konceptet også kan anvendes på distancen. Hele den daglige drift bygger på mail, telefoni og digitale værktøjer, og er derfor effektiv for ejerforeningerne uanset om de ligger i København, Odense, Århus, Brovst, på Læsø eller for den sags skyld på Bornholm (selvom det ikke er vest for Storebælt)

 

Særlige forhold omkring genreralforsamlinger

Det er dog ikke rentabelt, hvis administrators tilstedeværelse er nødvendig ved generalforsamligen (grundet fordyrende rejseomkostninger, som vil skulle afholdes af ejerforeningen), og det er derfor nødvendigt, at ejerforeningen har fravalgt administrators deltagelse i generalforsamligen jf. priseksemplerne på siden om ejerforeninger. Selvom administratordeltagelse i generalforsamlinger er fravalgt vil Miniadministration.dk stå for indkaldelsen og efterfølgende udsendelse af referat, ligesom det kan aftales, at administrator kan træffes på telefon under generalforsamlingen, hvis der skulle rejses spørgsmål, som administrator kan være behjælpelig med besvarelsen af.

 

Hvis ejerforeningens bestyrelse ser det som en forudsætning, at administrator er til stede ved generalforsamlingen, er Miniadministration.dk ikke det oplagte valg, da der så skal vælges en administrator i ejerforeningens nærmiljø.

 

 

 

 

 

 

 

Udfyld venligst
Udfyld venligst korrekt
Udfyld venligst
Udfyld venligst
Udfyld venligst
Udfyld venligst korrekt